Activiteiten in zwembad zaangolf

alle activiteiten

ABC-zwemmen

Het Zwem-ABC bestaat uit een drietal Nationale Zwemdiploma's: A, B en C. Het Zwem-ABC is inhoudelijk gericht op het jonge kind. De zwemdiploma's A en B zijn waardevolle tussenstapjes, maar wie het zwemdiploma C op zak heeft is een echte ...

lees meer

Afzwemmen

De tijden voor het afzwemmen zijn hier te vinden.

lees meer

Aquapilates

Aquapilates is een Body en Mind activiteit. Bij de activiteit die onder Body & Mind principe valt gaat het altijd om een combinatie van zowel lichamelijke processen als geestelijke verrijking.

lees meer

Aquatherapie

Tijdens het therapiezwemmen wordt op verantwoorde wijze oefeningen aangeboden die het bewegingsapparaat soepel maken en versterken. De leiding is in handen van een gekwalificeerde zweminstructeur.

lees meer

Aquavitaal

Club Aquavitaal is een nieuw beweegprogramma. Professioneel en leuk. ClubAquavitaal werkt met vaste oefeningen als basis; daarnaast is er ruimte voor variatie door de instructeur.

lees meer

Banenzwemmen

Naast alle activiteiten in onze zwembaden kunt u ook komen banenzwemmen. Op geselecteerde tijden kunt u op uw eigen tempo baantjes komen trekken.

lees meer

Borstcrawl les

De borstcrawl lessen zijn er speciaal voor iedereen die zijn of haar borstcrawl wil verbeteren. Deze lessen worden gegeven op vrijdag van 12:00 tot 12:30 in zwembad De Slag. Daarna is er nog de mogelijkheid om tot 13:00 zelf te zwemmen.

lees meer

Discozwemmen

Op vrijdagavond wordt in zwembad Zaangolf een gezellige kinderdisco georganiseerd.

lees meer

Dynamic Bootcamp

Deze pittige bootcamp is voor de echte doorzetters. De les vindt niet alleen in het water plaats, maar ook naast het zwembad. Er worden vele materialen gebruikt en de oefeningen variëren sterk.

lees meer

Dynamic Mix

Dynamic Mix is een workout in zowel diep als ondiep water, waarbij variatie en afwisseling een grote rol spelen. Het is een combinatie van dynamic moves, dynamic running en trimzwemmen, waardoor het hele lichaam op een veelzijdige manier...

lees meer

Dynamic Mix XXL

Dynamic Mix XXL is een workout in zowel diep als ondiep water speciaal voor mensen met een maatje meer.

lees meer

Dynamic Running

Dynamic Running is een intensieve looptraining in diep water. Door gebruik te maken van een wetbelt blijft u in een verticale positie waardoor de weerstand vergroot en de intensiteit van de oefenstof toeneemt.

lees meer

Dynamic Trim Swim (Trimzwemmen)

Van alle aquasporten is trimzwemmen het meest aantrekkelijk voor mensen die van het ‘’pure’’ zwemmen houden. Naast conditiezwemmen wordt er aandacht besteed aan verbetering van de zwemslagen en worden nieuwe zwemslagen aangeleerd.

lees meer

FloatFit®

FloatFit® is een 30 minuten durende, intensieve workout waarbij je oefeningen uitvoert op een drijvende AquaBase®. Door het continue zoeken naar evenwicht train je voor een sterke core-stability en haal je een hoge vet- en calorieverbran...

lees meer

Feestjes & Arrangementen

Voor een leuk zwemfeestje voor de verjaardag van uw kind kunt u uiteraard ook terecht bij ons. Zwembad Zaangolf biedt u een keuze uit 3 arrangementen.

lees meer

Hart in Beweging

Regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op de gezondheid en is nog leuk ook. Dit geldt voor zowel jong als oud, chronisch ziek of niet. Meer bewegen is juist ook voor mensen met diabetes of hart en vaatziekten een goed idee.

lees meer

Ouder en Kind-zwemmen

Tijdens het Ouder en Kind-zwemmen krijgt op een deskundige en ontspannen manier les van onze instructrices. Samen met u ontdekt uw kind de 'nieuwe' omgeving en raakt op een leuke en verantwoorde wijze vertrouwd met het water.

lees meer

Privézwemles

Onder privé zwemles voor kinderen verstaan wij dat er maximaal 2 kinderen op één lesgever 1 of 2 keer per week een half uur instructie volgen.

lees meer

Meer bewegen voor ouderen

Lichaamsbeweging is al lang niet meer voorbehouden aan jongeren alleen. integendeel! Regelmatig bewegen blijft voor iedereen op elke leeftijd noodzakelijk. Door meer lichaamsbeweging voelt u zich prettiger en fitter.

lees meer

Snorkelen

Snorkelen doe je uiteraard met een duikbril, zwemvliezen en de snorkel zelf, het pijpje waarmee je kunt ademen onder water. Wij leren de kinderen de speciale zwemslagen, hoe ze hun bril onder water kunnen klaren (leegblazen), hoe ze same...

lees meer

Vrijzwemmen

Elke dag in zwembad Zaangolf en op zondagochtend in De Crommenije en De Slag is iedereen van harte welkom tijdens het recreatieve zwemmen. In Zaangolf kan gelijktijdig recreatief en banen worden gezwommen.

lees meer

Vrijzwemmen therapiebad

Zwembad Zaangolf beschikt over een modern therapiebad, waar het zeer prettig zwemmen is door het warme water. Het bad is zo ingericht dat het toegankelijk is voor alle mobiliteitsgroepen.

lees meer

Zwangerschapszwemmen

Zwangerschapszwemmen bestrijkt een breed gebied en is hoofdzakelijk gericht op het onderhouden en verbeteren van de lichamelijke conditie. Het heeft als plezierige bijkomstigheid een ontspannende en sociale functie.

lees meer

Zwemgolf

Als jonge kinderen na het behalen van hun A-, B- en C-diploma langere tijd niet meer zwemmen, zal de zwemkunst minder worden. De zwemslagen, die na veel oefenen vloeiend en zonder erbij na te denken wordt uitgevoerd, kunnen na een onderb...

lees meer

Zwemles kinderen met een beperking

Zwemles voor kinderen met een beperking is een les waarbij er in groepjes van 6 onder begeleiding van 2 zweminstructrices instructie wordt afgenomen. Deze zwemles is in principe voor ieder kind geschikt, de enige voorwaarde is dat er wel...

lees meer

Zwemles voor volwassenen

Volwassenen die de zwemkunst niet machtig zijn of deze willen verbeteren zijn welkom in onze baden. Wij verzorgen zwemlessen vanaf het allereerste begin tot en met het A- en B diploma.

lees meer

Zwemvaardigheid

Kinderen kunnen bij ons de zwemvaardigheidsdiploma's 1, 2 en 3 behalen (van de Nationale Raad Zwemdiploma's).Deze diploma's zijn in de plaats gekomen van de vroegere D-, E- en F-diploma's. Het is een nog verdere verdieping van de zwemvaa...

lees meer

Kleuterzwemmen

Het kleuterzwemmen is het vervolg op het peuterzwemmen en tevens voorbereiding op de particuliere zwemles.

lees meer

Fifty-fit

Lichaamsbeweging is al lang niet meer voorbehouden aan jongeren alleen. Integendeel! Regelmatig bewegen blijft voor iedereen op elke leeftijd noodzakelijk.

lees meer

Dynamic Moves

Dynamic Moves is een veelzijdige workout op muziek. In een pittig tempo worden dynamische oefeningen aangeboden die ervoor zorgen dat uw conditie verbetert en uw spierkracht toeneemt.

lees meer

Openingstijden receptie


De openingstijden voor het vrijzwemmen en andere activiteiten vindt u via de activiteitenoverzichten van de zwembaden.

OPENINGSTIJDEN RECEPTIE

zwembad De Slag

Maandag 9.00 - 20.30 uur
Dinsdag 9.00 - 20.30 uur
Woensdag 9.00 - 20.30 uur
Donderdag 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 - 20.30 uur
Zaterdag 9.00 - 14.30 uur
Zondag 10.15 - 12.00 uur

zwembad Zaangolf

Maandag 7.00 - 21.30 uur
Dinsdag 7.00 - 21.30 uur
Woensdag 7.00 - 21.30 uur
Donderdag 9.00 - 21.30 uur
Vrijdag 7.00 - 21.30 uur
Zaterdag 8.00 - 16.30 uur
Zondag 10.00 - 16.30 uur

zwembad De Crommenije

Maandag Opening 2017
Dinsdag "
Woensdag "
Donderdag "
Vrijdag "
Zaterdag "
Zondag "
venster sluiten