Huren Melden Leerlingvolgsysteem Tickets / Inschrijven Zaanse Zomer Experience

Welkom bij Sportcentrum Trias


Over Sportcentrum Trias

Sportcentrum TRIAS is een modern sportcentrum waarin diverse sportzalen zijn geïntegreerd in één gebouw. Er is een combinatie gemaakt met het Trias VMBO waardoor er een multifunctioneel gebouw is ontstaan waar gezondheid en leren centraal staan. Zowel het onderwijs als de diverse verenigingen en particulieren kunnen gebruik maken van het sportcentrum.

Het ontwerp van Sportcentrum TRIAS is zo gemaakt dat vanaf het centrale horecaplein alle tribunes van de sportzalen bereikbaar zijn. De sporters kunnen zich een verdieping lager omkleden in de moderne kleedruimtes.
Sportcentrum TRIAS beschikt over een grote sporthal met officiële door het NOC/NSF goedgekeurde afmeting waardoor het mogelijk is om nationale en internationale wedstrijden te kunnen organiseren. Er is een kleine sporthal, een turnhal, een vechtsporthal met klimwand, een fitnesszaal en een aerobicszaal. Alle zalen zijn uitgerust met de nieuwste sportmaterialen en hebben een multifunctionele sportbestemming.
Het horecaplein is het centrale punt. Alle sporthallen grenzen aan het horecaplein waardoor er veel sfeer ontstaat. U zal zich als bezoeker en gebruiker meteen thuis voelen.

Sporthal
De sporthal van Sportcentrum Trias is de grootste zaal. De afmetingen zijn 24 x 44,8 meter. De sporthal is te verdelen in drie delen door middel van vouwwanden. Door zijn afmetingen is de sporthal geschikt voor nationale wedstrijden daar het voldoet aan de NOC/NSF gestelde normen. Verder beschikt de sporthal over drie toestellenruimtes zodat bij opdeling van de zaal ieder een eigen toestellenruimte heeft. De zeer ruime tribunes van de sporthal zijn toegankelijk vanaf het horecaplein.
In het midden is een moderne juryruimte gevestigd met eigen opgang die volledig zicht heeft over de zaal. In de juryruimte zijn divers aansluitingen voor gebruik van computer en randapparatuur.

Sportzaal
De sportzaal is met zijn afmetingen van 13 x 22 meter de kleinste sportzaal. Deze sportzaal is uitermate geschikt voor verschillende sporten. Op de sportvloer zijn alle belijningen aangebracht voor diverse zaalsporten. Ook de sportzaal beschikt over een toestellenruimte.

Turnzaal
De turnzaal van Sportcentrum TRIAS is speciaal ontwikkeld voor het turnen. Dit is terug te vinden in de diverse aansluitpunten voor toestellen die verwerkt zijn in de sportvloer. Uiteraard is de toestellenruimte van de turnhal voorzien van alle gebruikelijke turntoestellen. Met de afmetingen 18 x 29,88 meter is de turnzaal de 2e grootste zaal van het sportcentrum TRIAS. Vanaf het horecaplein is de tribune van de turnhal bereikbaar voor publiek.

Vechtsportzaal
De vechtsportzaal is het meest geschikt voor vechtsporten en enkele zaalsporten. De afmetingen zijn 16,88 x 22 meter. In de vechtsportzaal is ook een klimwand aanwezig.

Kleedruimtes
Alle sportzalen beschikken over afzonderlijke kleed/doucheruimtes, de kleedkamers zijn bereikbaar via een trap. Elke sportzaal heeft zijn eigen kleedunits zodat de diverse gebruikers niet bij elkaar in de kleedkamers komen.

Horecaplein
Het horecaplein ligt midden tussen de diverse sportzalen en is bereikbaar via de hoofdingang van sportcentrum TRIAS. Vanwege de grootse opzet is het horecaplein ruim en licht, bezoekers kunnen vanaf dit horecaplein de diverse tribunes bezoeken. Omdat u na binnenkomst al meteen op de 1e verdieping bent, hoeft u als bezoeker geen trappen op om de tribunes te bereiken. In de horeca wordt een gezonder horecabeleid gevoerd volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Heeft u een opmerking of klacht over Sportcentrum TRIAS? Stuur dan een e-mail naar meldingen@sportbedrijfzaanstad.nl. U kunt ook een e-mail sturen naar verhuur@sportbedrijfzaanstad.nl of vul het aanvraagformulier in op de website.

Deel dit bericht:

lees meer

Verhuur aanvraagformulier


Uw gegevens

Aanvraag

Bijzonderheden

Ik geef hierbij akkoord op de privacy voorwaarden

Nieuws

meer berichten

Tips voor financiën én binding

Rondje voor de club Hoe houden we financieel het hoofd boven water? H...

lees meer

Nieuwe cursussen Poelenburg in Beweging

In de maand september gaan de activiteiten van Poelenburg in Beweging we...

lees meer

Gezonder horecabeleid Sportbedrijf Zaanstad

Sportbedrijf Zaanstad heeft een omgeving waar gezonder eten gemakkelijk ...

lees meer

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Faciliteiten


Sporthal Zaanstad-Zuid

Sporthal Zaanstad-Zuid is gelegen naast het Pascal Zuid college in Zaand...

lees meer

Topsportcentrum De Koog

Topsportcentrum De Koog is gelegen aan de Wezelstraat 7 in Koog aan de Z...

lees meer

Sporthal De Tref

Sporthal de Tref is gelegen in de wijk 't Kalf in Zaandam, nabij het win...

lees meer

Openingstijden receptie


De openingstijden voor het vrijzwemmen en andere activiteiten vindt u via de activiteitenoverzichten van de zwembaden.

OPENINGSTIJDEN RECEPTIE

zwembad De Slag

Maandag 9.00 - 20.30 uur
Dinsdag 9.00 - 20.30 uur
Woensdag 9.00 - 20.30 uur
Donderdag 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 - 20.30 uur
Zaterdag 9.00 - 14.30 uur
Zondag 10.15 - 12.00 uur

zwembad Zaangolf

Maandag 7.00 - 21.30 uur
Dinsdag 7.00 - 21.30 uur
Woensdag 7.00 - 21.30 uur
Donderdag 9.00 - 21.30 uur
Vrijdag 7.00 - 21.30 uur
Zaterdag 8.00 - 16.30 uur
Zondag 10.00 - 16.30 uur

zwembad De Crommenije

Maandag Opening 2017
Dinsdag "
Woensdag "
Donderdag "
Vrijdag "
Zaterdag "
Zondag "
venster sluiten