Vacature toezichthouder De Crommenije m/v

21-01-2020

Sportbedrijf Zaanstad is een maatschappelijk betrokken en innovatieve exploitant van sportaccommodaties in de gemeente Zaanstad.

Het Sportbedrijf exploiteert drie (multifunctionele) zwembaden, de sporthallen, gymzalen en is verantwoordelijk voor sportstimulering in de gemeente Zaanstad. We zijn een organisatie volop in beweging.

Voor zwembad De Crommenije in Krommenie is het Sportbedrijf op zoek naar:

Enthousiaste TOEZICHTHOUDERS (m/v)
voor het buitenbad dat vanaf eind april weer de deuren opent
(doordeweeks en met name voor de weekenden, feestdagen en zomervakantie)

Functie:
Als Toezichthouder houd je toezicht aan de hand van het toezichtplan tijdens zwemactiviteiten. Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden zijn ook een onderdeel van de functie, waardoor je zorgt voor een schone en veilige accommodatie. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Je gaat klantgericht te werk en treedt actief op als gastheer/gastvrouw. Veiligheid staat bij jou op de eerste plaats. Met jouw enthousiaste aanpak ondersteun je de sportieve ontspanning van de bezoekers. Kortom, een afwisselende baan met voldoende mogelijkheden!

Functie eisen:
Om voor de functie van Toezichthouder in aanmerking te komen ben je minimaal 18 jaar, beschik je over goede zwem- en communicatieve vaardigheden en heb je verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je bij voorkeur in het bezit van een EHBO- en reanimatiediploma of je bent bereid deze te halen. Je neemt periodiek deel aan de zwemtest en behaalt deze succesvol conform gestelde eisen. Het is voor jou geen probleem om in de weekenden, avonduren en schoolvakanties te werken. Jij neemt initiatief, bent verantwoordelijk en houd je aan de gemaakte afspraken. Daarnaast ben je in staat om je aan te passen aan de verschillende doelgroepen binnen de accommodatie.
Een diploma lifeguard is een pré.

Aanbod:
Sportbedrijf Zaanstad is een dynamisch en sportief bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij alle toezichthouders een interne opleiding toezichthouder, een salaris conform de cao Zwembaden en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Spreekt deze functie je aan? Vul dan vóór 1 april 2020 het sollicitatieformulier in.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Deel dit bericht:

Openingstijden receptie


De openingstijden voor het vrijzwemmen en andere activiteiten vindt u via de activiteitenoverzichten van de zwembaden.

OPENINGSTIJDEN RECEPTIE

zwembad De Slag

Maandag 9.00 - 20.30 uur
Dinsdag 9.00 - 20.30 uur
Woensdag 9.00 - 20.30 uur
Donderdag 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 - 20.30 uur
Zaterdag 9.00 - 14.30 uur
Zondag 10.15 - 12.00 uur

zwembad Zaangolf

Maandag 7.00 - 21.30 uur
Dinsdag 7.00 - 21.30 uur
Woensdag 7.00 - 21.30 uur
Donderdag 9.00 - 21.30 uur
Vrijdag 7.00 - 21.30 uur
Zaterdag 8.00 - 16.30 uur
Zondag 10.00 - 16.30 uur

zwembad De Crommenije

Maandag Opening 2017
Dinsdag "
Woensdag "
Donderdag "
Vrijdag "
Zaterdag "
Zondag "
venster sluiten