Informatie met betrekking tot het corona-virus:
Huren Melden Leerlingvolgsysteem Tickets Zaanse Herfst Experience

Maatregelen Sportbedrijf Zaanstad corona-virus

29-05-2020

UPDATE

01-10-2020
EXTRA MAATRGELEN (ZWEM)LESSEN
Wij zijn blij dat de zwemlessen alweer een aantal weken gestart zijn. Gezien de meest recente ontwikkelingen en aangepaste RIVM richtlijnen, attenderen wij u op de volgende aanvullende regels voor het zwembadbezoek. Deze zijn bedoeld om de bezoekersaantallen te reguleren en voor een veilig en verantwoord zwembadbezoek:

  • Bij leszwemmen is het niet langer toegestaan dat begeleiders de les bijwonen als toeschouwer. Eén begeleider mag het zwembad betreden om het kind te helpen met omkleden. Voor zover het mogelijk is, kunt u in een andere ruimte in het zwembad verblijven op 1,5 meter afstand van elkaar, met een maximum van 30 personen.
  • Na afloop van de les mag de begeleider via de aangegeven route het kind ophalen en omkleden, met het dringende verzoek de locatie zo snel mogelijk te verlaten.
  • Broertjes en zusjes van leskinderen hebben niet langer toegang tot het zwembad.
  • Onze horecagelegenheden zijn tot nader orde gesloten.

Diplomazwemmen:
Gelukkig kan het afzwemmen gewoon doorgaan, zodat kinderen het zwemdiploma kunnen behalen! Helaas is het niet mogelijk dat ouders/begeleiders bij het afzwemmen aanwezig zijn.

Om de lessen op een veilige en verantwoorde wijze te laten verlopen en ter voorkoming van verspreiding van het COVID-19 virus, verzoeken wij u om de afspraken op de borden in de accommodatie op te volgen.
Daarnaast adviseren wij u dringend een mondkapje te dragen.

Heeft u vragen over bovenstaande afspraken? Neem dan contact op met de receptie van uw zwembad.

Vanaf heden is een nieuwe Protocol verantwoord Zwemmen in Zaanstad van kracht, dit kunt u hier downloaden.

14-08-2020
ALLE AQUA SPORT-, VOLWASSEN LESSEN EN OUDER- EN KINDGROEPEN GAAN OOK WEER VAN START
Wij zijn blij om alle gasten weer te mogen verwelkomen in onze zwembaden. Vanaf maandag 17 augustus worden alle Aqua Sport lessen, volwassen lessen en de Ouder- en kindgroepen hervat. Bekijk voor de actuele lestijden het activiteitenrooster!

Bent u nog in het bezit van een abonnement? Dan wordt deze omgezet naar een 12-badenkaart Aqua Sporten! Met een badenkaart kunt u een plek reserveren via de website. Reserveer op tijd uw plek in de les of koop een los ticket via de blauwe knop tickets.

Om de lessen op een veilige en verantwoorde wijze te laten verlopen en ter voorkoming van verspreiding van het COVID-19 virus, verzoeken wij u een aantal afspraken op te volgen:

  • Trek thuis alvast de zwemkleding aan.
  • Volg in het zwembad de aangegeven route en de aanwijzingen van het personeel goed op.
  • Na afloop van de les kunt u zich omkleden in de daarvoor aangewezen kleedruimtes.
  • Deelnemers aan Aqua Sport, banenzwemmen en ouder- en kindzwemmen moeten voorafgaand aan de les reserveren. Voor ouder- en kindzwemmen, geldt de reservering voor zowel ouder als kind. U hoeft maar 1 reservering te maken of 1 e-ticket aan te schaffen.

05-06-2020
ALLE KINDEREN KRIJGEN WEER ZWEMLES
Alle ABC-zwemlessen voor de jeugd worden hervat vanaf maandag 8 juni. De laatste groep kinderen met niveau rood en oranje kunnen nu ook weer zwemles volgen. Dit is de laatste stap van de gefaseerde opstart van het leszwemmen, de ouders van de leskinderen in deze groepjes zijn of worden telefonisch benaderd.

Aqua Sport en banenzwemmen
Wilt u deelnemen aan het banenzwemmen of Aqua Sport, dit kan door een reservering te plaatsen in de webshop van Sportbedrijf Zaanstad te vinden via de blauwe button op onze website: www.sportbedrijfzaanstad.nl
In De Crommenije is het Aqua Sport rooster aangepast, met een extra Aqua Aerobics groep op woensdagavond. Daarnaast is van maandag tot en met vrijdag het buitenbad vanaf zeven uur geopend voor banenzwemmen. Ook voor de Aqua Sporters en banenzwemmers in Zaangolf zijn extra mogelijkheden gecreëerd zodat meer mensen gebruik kunnen maken van het zwembad. U vindt het actuele aanbod van het zwembad van uw keuze op het activiteitenrooster op onze website.

Nu ook online betalen

Via onze webshop kunt u vanaf heden ook e-tickets aanschaffen en deze via iDEAL betalen. Bij aanschaf van een e-ticket wordt er automatisch een reservering voor de betreffende activiteit gemaakt. Betalen kunt u dus nu ook online in onze webshop. Mocht het online niet lukken, kunt u telefonisch nog steeds uw reservering doorgeven aan onze receptionistes.
Wij zien u graag weer in onze zwembaden!
LEES HIER HET OVERZICHT VAN VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE OPENING VAN DE ZWEMBADEN

29-05-2020
VANAF 2 JUNI OPENING BUITENBAD DE CROMMENIJE EN UITBREIDING A-ZWEMLESSEN GELE GROEPEN
Buitenbad De Crommenije open
LEES VERDER

VERENIGINGSNIEUWS
Lees hier de nieuwsbrief van verenigingsondersteuning/sportstimulering: Informatie over kantines, huur en nieuwe normen

22-05-2020
UITBREIDING ACTIVITEITEN AQUASPORT EN ZWEMLES
LEES VERDER

15-05-2020
ZWEMBADEN OPEN VANAF 18 MEI
LEES VERDER

VERENIGINGSNIEUWS
Lees de laatste nieuwsbrief van verenigingsondersteuning hier.

UPDATE:
07-05-2020
OPENING ZWEMBADEN:
Naar aanleiding van de persconferentie van woensdag 6 mei 2020 zijn er veel vragen over wanneer wij weer open gaan, voor welke activiteiten en voor welke doelgroepen. De komende dagen zullen wij overleg voeren en kijken wat mogelijk is voor wat betreft openstelling van de zwembaden.

Zodra hier meer duidelijk over is, zullen we dit direct communiceren via alle beschikbare kanalen.
Wij vragen nog heel even uw geduld en begrip en hopen zo snel als mogelijk met meer informatie te kunnen komen.

Verenigingen en beheerstichtingen die tijdens de corona-crisis vragen hebben over binnen- en buitensport accommodaties kunnen contact opnemen met het verenigingsloket van de gemeente Zaanstad en Sportbedrijf Zaanstad.

UPDATE:
01-04-2020
Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 31 maart en de door het kabinet aangekondigde maatregelen blijven de zwembaden, sporthallen en gymzalen gesloten tot en met dinsdag 28 april 2020. Ook de activiteiten van sportstimulering komen te vervallen. Wij hopen iedereen daarna weer te mogen verwelkomen op onze locaties en bij onze activiteiten.

UPDATE:
27-03-2020
Sportverenigingen die vragen hebben aan de verenigingsondersteuners, kunnen hen nog steeds per email bereiken op het adres verenigingsondersteuning@sportbedrijfzaanstad.nl 

UPDATE:
16-03-2020
Zondag 15 maart zijn nieuwe maatregelen afgekondigd omtrent het corona-virus: alle scholen, horeca en sportclubs sluiten tot en met 6 april. Deze maatregelen worden genomen bovenop de al geldende maatregelen en zijn bedoeld om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Dit betekent dat onze zwembaden, sporthallen en gymzalen met onmiddellijke ingang gesloten zijn. Ook staken wij de activiteiten van sportstimulering zoals: sportbuurtwerk, verenigingsondersteuning en naschoolse activiteiten.

Het spijt ons dat wij de deuren van onze accommodaties hebben moeten sluiten. De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit en wanneer we deze niet kunnen garanderen is tijdelijke sluiting noodzakelijk.

Volg onze social media en web-site over verdere ontwikkelingen.

Wij hopen op uw begrip en verwelkomen u in de toekomst graag weer!

Deel dit bericht:

Openingstijden receptie


De openingstijden voor het vrijzwemmen en andere activiteiten vindt u via de activiteitenoverzichten van de zwembaden.

OPENINGSTIJDEN RECEPTIE

zwembad De Slag

Maandag 9.00 - 20.30 uur
Dinsdag 9.00 - 20.30 uur
Woensdag 9.00 - 20.30 uur
Donderdag 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 - 20.30 uur
Zaterdag 9.00 - 14.30 uur
Zondag 10.15 - 12.00 uur

zwembad Zaangolf

Maandag 7.00 - 21.30 uur
Dinsdag 7.00 - 21.30 uur
Woensdag 7.00 - 21.30 uur
Donderdag 9.00 - 21.30 uur
Vrijdag 7.00 - 21.30 uur
Zaterdag 8.00 - 16.30 uur
Zondag 10.00 - 16.30 uur

zwembad De Crommenije

Maandag Opening 2017
Dinsdag "
Woensdag "
Donderdag "
Vrijdag "
Zaterdag "
Zondag "
venster sluiten